Rólunk

Bence - "Vágj bele!"

A nevem Bence, EHS tanácsadó és kezdő gasztroblogger egy személyben.

Ha bárki megkérdezné tőlem, hogy mikor is kaptam meg a „nagy kedvet” a sütéshez, biztos vagyok benne, hogy a választ 5-6 éves korom körül keresném nagymamám konyhájában. Emlékszem milyen nagy élménnyel töltött el az első közös palacsinta vagy meggyes piskóta elkészítése. Mindig megengedte, hogy segítsek neki és óriási türelemmel mutogatta nekem, hogyan kell pitét gyúrni, kelt tésztát készíteni vagy éppen vanília krémet főzni. Aztán nagyjából 8-10 év múlva eljött a nap, mikor egyedül megalkottam életem első születésnapi tortáját, és bár nem a legszebb arcát mutatta a külvilágnak, azonban a család azonnal eldöntötte, hálisten van, aki örökölte a géneket.

A blog egyaránt szól abszolút kezdőknek és gyakorlottabbak részére is, hiszen a sütés nem ördöngösség, egy kis odafigyeléssel és lelkesedéssel Te is pillanatok alatt összedobhatsz egy születésnapi tortát vagy házi süteményt.

Akik úgy érzik szeretnének nosztalgiázni vagy újítani tartsanak velem a konyhában.Attila - "Alakítsd át!"

A nevem Attila, termék tervezéssel foglalkozom egy startup cégnél.

A belsőépítészet és a térrendezés már középiskolás korom óta foglalkoztat. Régóta nagy örömmel lapozom a témába vágó magazinokat és internetes tartalmakat. Ez később hobbivá, majd életformává vált. Izgatottan alakítottam ki az első garzonlakásom, mit sem tudva az alkalmazható technológiákról és fogásokról. A saját hibákból és a megtapasztalt buktatókból sokat tanultam.

Azóta túl vagyok néhány felújításon. Szívesen csinosítom a saját lakásom, de az ismerőseim is gyakran kérnek tőlem tanácsot. Néha azon kapom magam, hogy egy 120 éves belvárosi házban levő lakást próbálok a mai kor életformájához megfelelővé tenni. Máskor egy leharcolt ipari épület trendi irodává varázsolásában segédkezek.

Kisebb és nagyobb ötleteket szeretnék Veletek megosztani. Nincs jobb dolog az alkotás öröménél, ami egy élvezhetőbb élettérhez vezet. Remélem, hogy sikerül ehhez inspirációt adnom.Rólunk Rólunk Reviewed by Vágj Bele! on július 23, 2019 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.