Íme a felfrissült hálószoba!

Néhány nap festés, takarítás és bútorszerelés után egy teljesen más hangulatú hálószobát kaptunk. A korábban bemutatott tervek életre keltek. A terveket és a tervezésről szóló bejegyzésünket ITT olvashatod el. Mutatunk néhány fotót a végeredményről. Egy-két ötletet pedig részletesebben is bemutatunk később, hátha fel tudjátok használni a jövőben.

Az ágy mellé házilag készült a légiesen belógatott világítás. 
Műanyag láncot, függönyrudat és ebay-en talált lámpákat használtunk hozzá. A következő cikkeink egyékében részletesen eláruljuk az elkészítés módját.

A maradék tapétát fa panelekre rögzítettük ipari tűzőgéppel. Ez a kompozíció díszíti az ágy feletti falat. A rizspapír lámpaernyő helyett már kinéztünk egy hasonlót cérnagömbből.


Háromszögekből álló állat alakokat tettünk egy kiszuperált képkeretbe, amelynek a keretét a falon használt menta színre kentük. A geometriai állat sziluettekkel tervezzük, hogy később foglalkozunk.


Az IKEÁ-s elemekből álló asztal igényelt némi kiegészítést. Praktikus elemet készítettünk hozzá, amely elrejti a vezetékeket, valamint az elosztó és wifi router is helyet kapott rajta. Ezt is bemutatjuk hamarosan, hátha kedvet kaptok hasonló megoldás készítéséhez.


3

A bútorokat és a kiegészítőket az alábbi helyekről szereztük be:
Éjjeli szekrények feletti lámpaburák - Ebay
Mennyezeti fehér gömb lámpa - IKEA (REGOLIT)
Szőnyeg  - H&M Home
Szürke ágytakaró - Jysk
Szürke, fehér és zöld díszpárnák - Pepco
Bútorok (ágy, éjjeliszekrény, komód, gardrób, polcok) - IKEA (MALM, PAX és LACK termékcsalád)
Ha tetszett a cikk, örülünk a megosztásnak. Kövess minket a Facebook-on, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Íme a felfrissült hálószoba! Íme a felfrissült hálószoba! Reviewed by Vágj Bele! on április 07, 2019 Rating: 5
Üzemeltető: Blogger.